English

InnovaConsult

InnovaConsult undersøger og beskriver smag af fødevarer og anvender dette som et professionelt værktøj til produktudvikling, kvalitetssikring og markedsføring. For at kunne ”dykke ned i smagen” anvendes videnskabelig information om de smagsstoffer, fødevaren indeholder og et hav af små referenceflasker inden den sensoriske test. Opgaverne spænder fra smagsvurdering af gamle danske æblesorter, gourmetoste, slik, kød, frugt, grøntsager, honning, mjød og vin til produktoptimeringsopgaver, samt generel formidling af smagens teori og praksis i form af kurser, bøger og foredrag.

Lisbeth Ankersen er kemiker, supersmager og professionel ”smagsnørd”. Lisbeth etablerede InnovaConsult i 2010 – og har siden hjulpet firmaer som Ferrero, Arla (Unika), Stauning Whisky, Landbrug & Fødevarer, den danske, irske og nordirske Mejeriforening og Dansk Supermarked med kurser, produktudvikling og differentiering ved hjælp af smagen.

 

Lisbeth Ankersen
lisbeth@innovaconsult.dk
+45 25 53 33 39

www.innovaconsult.dk   

Agro Food Park 13