Bliv en del af Haystack

I Haystack bliver du en del af et innovativt iværksættermiljø med fokus på netværk og 1:1 sparring. Haystack accelererer virksomheder, der specifikt arbejder inden for landbrug, fødevarer og teknologier til branchen.

Hvem kan flytte ind?

Haystack er for dig, der netop har startet din egen virksomhed inden for landbrugs- eller fødevarebranchen eller måske går med en idé, som du er klar til at realisere? 

ABP Model DK

Det får du:

  • Som lejer i Haystack bliver du først og fremmest en del af et branchespecialiseret fællesskab.
  • Du får adgang til fleksible kontorfaciliteter og mødelokaler samt øvrige services i Agro Food Park.  
  • Du får 1:1 sparring med udgangspunkt i dit behov. Vi hjælper dig med at definere din forretningsmodel, guider dig ift. produktudvikling, giver dig sparring på ansøgninger til soft funding, adgang til investorer og matcher dig med de rette folk i vores B2B netværk.
  • Du bliver en del af et fællesskab: Vi tager dig med i det sociale fællesskab og aktuelle events, hvor du kan møde andre iværksættere og præsentere din virksomhed.
  • Du får mulighed for at sparre og udvide dit netværk med de mange mediværksættere, der er knyttet til Haystack – og andre, som er tilknyttet Agro Food Park.

Væsentligt for vejledningen er, at den altid er med udgangspunkt i lige netop din situation, så du får den vejledning, der dækker lige præcis dine behov.

Food & Bio Cluster Denmark er den nationale klynge, som driver Haystack. Food & Bio Cluster har mere en 450 medlemmer inden for branchen og hjælper på landsplan mere end 135 nye spændende iværksættere med deres forretningsmodel. Food & Bio Cluster Denmark har specialiseret viden inden for branchen, som kan være afgørende for om din gode idé kommer op at flyve.

2S9A9799

Pris

IMG 4814

Leje af en plads i Haystack: 1500 kr. pr. måned ekskl. moms, pr person.

Lejemålet omfatter adgang til fleksible skriveborde, stol og et mindre reol system i Haystack.

Services inkluderet

Du har som en del af huslejen ret til at benytte stillerum og mødelokaler i Haystack efter aftale med øvrige lejere. Booking af de øvrige mødelokaler i bygninger Agro Food Park 13 og 15 kan ske mod betaling.  

Generelt for alle lejemål gælder, at du har ret til at benytte ejendommens parkeringsareal, trådløse netværk, kantine og øvrige servicetilbud.

Derudover kan du som skrivebordslejer glæde dig til at få gavn af disse fordele. 

P1030068

Service og facility

I Agro Food Park har du reception, mødelokaler og hyggelige loungeområder og meget mere til rådighed som lejer. 

IMG 4974

Fagligt input

Der er ikke langt til en ekspertvirksomhed, som du kan søge sparring og faglige diskussioner hos, og så afholder vi ofte faglige arrangementer.

IMG 3359

Netværk

Med mere end 80 virksomheder og 1200 arbejdende mennesker giver det sig selv, at her er helt unikke netværksmuligheder. 

Kantinemad 2

Kantine og mødeforplejning

Food & Co. driver Agro Food Parks to kantiner, som altid byder på lækre og sunde retter. Derudover kan du også bestille mødeforplejning hos kantinerne, så du og dine gæster får et ekstra godt møde. 

Udendørs Træning M. Køer

Sport og sociale aktiviteter

Agro Food Park tilbyder både ugentlige træningsforløb med crossfit og yoga, men også større arrangementer som sportsdage, banko, vinsmagninger, foredrag og meget, meget mere. 

Den Grønne Friøsr Ny

Servicetilbud

Som lejer i Agro Food Park har du adgang til alt fra frisør og tøjrens til gode tilbud på kvalitetskød og fisk. 

Læs mere om servicetilbuddene her. 

Interesseret? 

Så kontakt director Anne-Marie Hansen for en uforpligtende snak.