Velkommen til Gasa Nord Grønt

Den 1. december er Gasa Nord Grønt flyttet ind i Agro Food Park.

Med et stærkt udgangspunkt i den danske fødevarebranche, har Gasa Nord Grønt nu taget næste skridt og er flyttet til Agro Food Park. ”Det er en naturlig placering for os, da vi som fødevarevirksomhed allerede har et tæt samarbejde med flere af de virksomheder, som har deres daglige gang i Agro Food Park. Det er især udsigten til at blive del af det faglige og sociale netværk, som er spændende for os. Og blandt andet derfor flytter vi allerede nu, selvom vores nye permanente adresse i den nye bygning – Treeren – først står klar i 2022”, udtaler Lars Christensen, adm. direktør i Gasa Nord Grønt.

Indtil Agro Food Parks nye flerbrugerhus kaldet ”Treeren” står færdig i 2022, er Gasa Nord Grønt flyttet ind i midlertidige lokaler i Agro Food Park 15, hvor de kan følge byggeriet fra første parket.

Gasa Nord Grønt er salgsorganisation for 60 danske gartnerier, som leverer et bredt sortiment inden for danskproducerede grøntsager, frugter og bær, primært til det danske detail- og foodservicemarked, men også til eksport. Udover salg, beskæftiger Gasa Nord Grønts kvalitetsafdeling sig kontinuerligt med at sikre og optimere kvaliteten i produkter og støtter op omkring gartnerierne i forhold til certificeringer. Gasa Nord Grønt markedsfører desuden gartnerierne og præger på den måde madagendaen ved at sætte fokus på grønne, bæredygtige og sunde muligheder i madlavningen. Gasa Nord Grønt støtter også op om gartneriernes forretningsudvikling, hvor økologi og bæredygtighed er centrale fokuspunkter, ligesom de engagerer den kommende generation af danske gartnere, så fremtiden også kan byde på friske, danske frugter og grøntsager.