Så er vi i gang!

Onsdag den 6. januar tog Agro Food Park - med to meters afstand, god plads, 1 graders varme og en vindhastighed på 12 m/s og sammen med Totalentreprenør KPC - det første spadestik til det nye kontorfællesskab i Agro Food Park: Treeren. I løbet af de næste 18 måneder vil byggeriet skyde op, der skal lægge huse til op mod 525 nye arbejdspladser i området.

Agro Food Park samler i dag 80 virksomheder og vidensinstitutioner og ca. 1200 ansatte inden for landbrugs- og fødevareerhvervet. Alle søger de imod Agro Food Park for at drage nytte af de rammer, det samarbejde og partnerskab, som innovationsmiljøet giver. Med tilgangen af det nye kontorfællesskab vil endnu flere virksomheder og vidensinstitutioner kunne flytte ind og samles om udviklingen af fremtidens fødevarer og bæredygtige løsninger til fødevareerhvervet.

Visionen for Agro Food Park er at skabe det førende innovations- og vidensmiljø i Danmark - og blandt de allerbedste vidensmiljøer i verden. Det betyder at Agro Food Park skal være katalysator for øget samarbejde og udvikling inden for landbrugs- og fødevaresektoren samt på tværs af sektorer, erhvervsliv og forskning. Det skal bidrage til fødsel og udvikling af nye spændende startups og scaleups. Agro Food Park er dermed en væsentlig del af det stærke vidensmiljø der findes i Aarhus og det understregede åbningen af Aarhus Universitets Institut for Fødevarer i Agro Food Park for et år siden. Den nye bygning vil sikre, at udviklingen forsætter.

Direktøren for Agro Food Park, Anne Marie Hansen, ser frem til at få mere plads til udviklingen.

”De 80 virksomheder der allerede i dag er en del af Agro Food Park arbejder hver dag med at skabe nye interessante fødevarer og finde løsninger på, hvordan vi skal producere mere bæredygtigt i fremtiden. Innovationen sker både i de enkelte virksomheder og i samarbejde på tværs. Samarbejdet bliver gjort nemmere med kort afstand til hinanden, der sætter rammerne for et socialt liv, hvor man mødes i kantinen, ved kaffemaskinen eller til fælles arrangementer. Flere virksomheder og kloge hoveder i den nye bygning vil kun gøre innovationskraften endnu større.” siger hun.

Jordkast

Onsdag den 6. januar tog Anne-Marie Hansen, director i Agro Food Park og Lasse Kåre Olsen, projektchef KPC første spadestik til det nye flerbrugerhus i Agro Food Park: Treeren.

AM Og Lars

GASA Nordgrønt er en af de virksomheder, der ønsker at flytte ind i Treeren. GASA Nordgrønts adm. direktør Lars Christensen tog forskud på glæderne og indtog sammen med director Anne-Marie Hansen et skrivebord på byggepladsen.