English
Billede 1 Treeren Plaza Revision 01

Nyt flerbrugerhus i
Agro Food Park 

Flyt sammen med dit netværk - bliv en del af Agro Food Parks nye flerbrugerhus "Treeren"


Agro Food Park tilbyder lejemål fra 45m2 til virksomheder knyttet til landbrugs- og fødevareerhvervet i ny 8300 m2 effektivt og moderne flerbrugerhus. Lejemålene kan opdeles individuelt efter lejernes ønsker.

 

Det nye og tredje flerbrugerhus i Agro Food Park er et effektivt kvalitetsbyggeri beliggende højt, på et skrånende terræn med en smuk udsigt over Lisbjerg- og Skejbyområdet, og med en central placering tæt på de to øvrige flerbrugerhuse.

 

Formålet med bygningens arkitektur og disponering er at skabe de optimale rammer for både individuelle lejemål og attraktive fællesarealer, hvor netværket kan dyrkes. Her vil din virksomhed, dit netværk og dine medarbejdere trives og udvikles.

Hent materiale

Billede 6 Lotte Receptionsdisk

FULL SERVICE

Agro Food Park tilbyder et miljø, hvor I får de bedste rammer til at fokusere på jeres kerneforretning og udvikling, mens vi driver bygningen. Vi sikrer, at der er adgang til gode fælles faciliteter samt faglige, sociale og netværksskabende aktiviteter, der binder virksomhederne i Agro Food Park sammen og bidrager til kontinuerlig vidensdeling og samarbejde på kryds og tværs.

Billede 7 Stort Kontor

EMPLOYER BRANDING

Agro Food Park bidrager til jeres employer branding, og tilbyder den service og de faciliteter som jeres medarbejdere efterspørger. Samlet set får virksomhederne mere værdi ud af deres placering i Agro Food Park i sammenligning med andre udlejningsbygninger. Læs mere om vores servicekoncept her. 

Billede 5 Diner

INDBYDENDE FÆLLES FACILITETER

Flytter jeres virksomhed ind i Agro Food Park får I adgang til fællesfaciliteterne i alle tre flerbrugerhuse, og adgang til 1200 fælles parkeringspladser. Fællesfaciliteterne omfatter bl.a. tre kantiner, mere end 20 mødelokaler i forskellige størrelser (6-60 personer), stillerum og loungeområder samt konferencefaciliteter.

Billede 8 Treeren Front Revision 01

BÆREDYGTIGHED

Det nye flerbrugerhus, med projekttitlen ”Treeren” skal levere et godt og sundt indeklima og samtidig skal det miljømæssige aftryk begrænses. Huset certificeres til DGNB Guld.

Billede 3 Kort

CENTRAL PLACERING

Agro Food Park er Danmarks største og stærkeste branchespecialiserede miljø inden for landbrugs- og fødevareerhvervet med 80 virksomheder og 1200 medarbejdere. Efter flere år med fuld belægning i udlejningen er der nu mulighed for at blive en del af Agro Food Park, som lejer i et flerbrugerhus, hvor netværk og sparring er i gåafstand.

Billede 4 Vejskilt

DE GODE FORBINDELSER

Agro Food Park ligger i Skejby, der sammen med Aarhus C, er de mest attraktive erhvervsområder i Aarhus.
En lang række toneangivende virksomheder og uddannelsesinstitutioner har adresse i Skejby og Agro Food Park. Agro Food Park ligger tæt på letbanen, supercykelsti og E45.

Billede 9 Tower

Interesseret?

Få adgang til vores materiale om "Treeren" - kontakt os eller udfyld formularen herunder.