English

Agro Food Park 26: Nyt flerbrugerhus

Flyt sammen med dit netværk - bliv en del af Agro Food Parks nye flerbrugerhus, Agro Food Park 26


Agro Food Park tilbyder lejemål fra 45m2 til virksomheder knyttet til landbrugs- og fødevareerhvervet i ny 8300 m2 effektivt og moderne flerbrugerhus. Lejemålene kan opdeles individuelt efter lejernes ønsker.

 

Det nye og tredje flerbrugerhus i Agro Food Park er et effektivt kvalitetsbyggeri beliggende højt, på et skrånende terræn med en smuk udsigt over Lisbjerg- og Skejbyområdet, og med en central placering tæt på de to øvrige flerbrugerhuse.

 

Formålet med bygningens arkitektur og disponering er at skabe de optimale rammer for både individuelle lejemål og attraktive fællesarealer, hvor netværket kan dyrkes. Her vil din virksomhed, dit netværk og dine medarbejdere trives og udvikles.

Download præsentationsmateriale her

DSC05642
DSC05734
DSC05664

Agro Food Park 26 er færdigbygget!

Vores egen Direktør Anne-Marie Hansen præsentere i denne video Agro Food Park 26, ganske få dage efter at byggeriet og indretning af fællesarealerne er helt færdig.

Thumbnail
DSC05615
DSC05709
DSC05579

Glenn Elmbæk fra Arkitema gennemgår visionen for Agro Food Park 26

Tilbage i marts måned havde vi besøg af Glenn Elmbæk fra Arkitema, det blev til denne hyggelige video, hvor Glenn tager os igennem byggeriet af Agro Food Park 26. Det er sjovt at se, hvor stor forskel der er på det indvendige fra dengang og så til i dag.

090921 Compassgroup Agrofoodpark 026

FULL SERVICE

Agro Food Park tilbyder et miljø, hvor I får de bedste rammer til at fokusere på jeres kerneforretning og udvikling, mens vi driver bygningen. Vi sikrer, at der er adgang til gode fælles faciliteter samt faglige, sociale og netværksskabende aktiviteter, der binder virksomhederne i Agro Food Park sammen og bidrager til kontinuerlig vidensdeling og samarbejde på kryds og tværs.

DSC05579

EMPLOYER BRANDING

Agro Food Park bidrager til jeres employer branding, og tilbyder den service og de faciliteter som jeres medarbejdere efterspørger. Samlet set får virksomhederne mere værdi ud af deres placering i Agro Food Park i sammenligning med andre udlejningsbygninger. Læs mere om vores servicekoncept her. 

DSC05661

INDBYDENDE FÆLLES FACILITETER

Flytter jeres virksomhed ind i Agro Food Park får I adgang til fællesfaciliteterne i alle tre flerbrugerhuse, og adgang til 1200 fælles parkeringspladser. Fællesfaciliteterne omfatter bl.a. tre kantiner, mere end 20 mødelokaler i forskellige størrelser (6-60 personer), stillerum og loungeområder samt konferencefaciliteter.

DSC05786

BÆREDYGTIGHED

Det nye flerbrugerhus, Agro Food Park 26, skal levere et godt og sundt indeklima og samtidig skal det miljømæssige aftryk begrænses. Huset certificeres til DGNB Guld.

Kort

CENTRAL PLACERING

Agro Food Park er Danmarks største og stærkeste branchespecialiserede miljø inden for landbrugs- og fødevareerhvervet med 80 virksomheder og 1200 medarbejdere. Efter flere år med fuld belægning i udlejningen er der nu mulighed for at blive en del af Agro Food Park, som lejer i et flerbrugerhus, hvor netværk og sparring er i gåafstand.

Billede 4 Vejskilt

DE GODE FORBINDELSER

Agro Food Park ligger i Skejby, der sammen med Aarhus C, er de mest attraktive erhvervsområder i Aarhus.
En lang række toneangivende virksomheder og uddannelsesinstitutioner har adresse i Skejby og Agro Food Park. Agro Food Park ligger tæt på letbanen, supercykelsti og E45.

DSC05661
DSC05648
DSC05703

Interesseret?

Kontakt Director Anne-Marie Hansen