English

Lej et skrivebord som iværksætter

Hos Agro Food Parks Inkubator får du de bedste rammer for at udvikle din iværksættervirksomhed. 

IMG 1799
IMG 4817
IMG 1833
IMG 1276

Hvem kan flytte ind?

Inkubatoren er for dig, der netop har startet din egen virksomhed – eller måske går du med en idé, som du er klar til at realisere? Så længe din iværksætterdrøm skal udleves inden for landbrugs- eller fødevarebranchen, er det lige præcis dig, der kan leje et skrivebord i Inkubatoren!

ABP Model DK

Ved at leje dig ind i Inkubatoren bliver du først og fremmest en del af et branchespecialiseret fællesskab.

Det er Food & Bio Cluster Denmark, der driver Inkubatoren. Rådgiverne fra Food & Bio Cluster Denmark står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om forretningsudvikling, finansiel planlægning eller vejledning i soft-funding - og så får du også adgang til investorer og et stort B2B-netværk. Væsentligt for rådgivningen er, at der altid tages udgangspunkt i lige netop din situation, således du får en vejledning, der dækker lige præcis dine behov.

Du kan læse mere om Food & Bio Cluster Denmarks rådgivningsstrategi her

Derudover vil du kunne sparre med dine med-iværksættere, der også lejer sig ind. Der er rigtigt mange iværksættervirksomheder knyttet til Inkubatoren – og endnu flere tilknyttet Agro Food Park generelt. Det betyder, at dit netværk uden tvivl vil vokse fra dag ét.

IMG 4745

En almindelig netværks-dag i Inkubatoren

 

Du møder ind

... og har på to minutter hilst godmorgen til fem personer. Ved kaffeautomaten trækker du en kop kaffe og falder i snak med anden lejer fra Inkubatoren.

Snakken trækker ud

... men nu er der til gengæld styr på verdenssituationen. Du åbner computeren og forbereder dig på en god times koncentreret arbejde.

TirsdagsTalk i Inkubatoren

I dag skal en ny lejer præsentere sig, og denne har taget hjemmebagte boller med.  Efter præsentationen hilser du personligt på, og I aftaler at spise frokost sammen.

Frokost i kantinen

... sammen med den nye lejer og et par andre fra Inkubatoren. Menuen står i dag på bagte rodfrugter med hytteost og braiserede svinekæber.

Du har inviteret en gæst

... og I skal holde møde i et af de tilgængelige mødelokaler. Gæsten bliver naturligvis vist hurtigt rundt, og I får hilst på en anden lejer, som du tænkte kunne have interesse i din gæst. De udveksler kontaktinformationer.

Arbejdsdagen rundes af

Solen skinner og de omkringliggende marker er malet røde, gule og hvide af alverdens engblomster. Du pakker tasken og hopper på cyklen. På cykelturen hjem fordøjer du dagen og lader tankerne løbe. Du spotter en musvåge og en hare på én af de enge, du passerer, og er ladet op med ny energi, når du åbner hoveddøren til dit hjem en halv time senere.

Priser 

Du kan enten leje et fast eller et "flyvende" skrivebord hos Inkubatoren. 

IMG 5071

Et "flyvende" skrivebord: 1000 kr. pr. måned ekskl. moms

Lejemålet omfatter et skrivebord og en stol på en åben repos. Du har ikke et fast bord, men tager ét der er ledigt og efterlader det ryddet, når du går. 

IMG 4814

Et fast skrivebord: 2000 kr. pr. måned ekskl. moms

Lejemålet omfatter et fast skrivebord, en stol og et mindre reolsystem i Inkubatoren.

Services inkluderet

Du har som en del af huslejen ret til at benytte stillerum og mødelokaler i inkubationsmiljøet efter aftale med øvrige lejere. Booking af de øvrige mødelokaler i bygninger Agro Food Park 13 og 15 kan ske mod betaling.  

Generelt for alle lejemål gælder, at du har ret til at benytte ejendommens parkeringsareal, trådløse netværk, kantine og øvrige servicetilbud.

Derudover kan du som skrivebordslejer glæde dig til at få gavn af disse fordele. 

P1030068

Service og facility

I Agro Food Park har du reception, mødelokaler og hyggelige loungeområder og meget mere til rådighed som lejer. 

IMG 4974

Fagligt input

Der er ikke langt til en ekspertvirksomhed, som du kan søge sparring og faglige diskussioner hos, og så afholder vi ofte faglige arrangementer.

IMG 3359

Netværk

Med mere end 80 virksomheder og 1200 arbejdende mennesker giver det sig selv, at her er helt unikke netværksmuligheder. 

Kantinemad 2

Kantine og mødeforplejning

Food & Co. driver Agro Food Parks to kantiner, som altid byder på lækre og sunde retter. Derudover kan du også bestille mødeforplejning hos kantinerne, så du og dine gæster får et ekstra godt møde. 

Udendørs Træning M. Køer

Sport og sociale aktiviteter

Agro Food Park tilbyder både ugentlige træningsforløb med crossfit og yoga, men også større arrangementer som sportsdage, banko, vinsmagninger, foredrag og meget, meget mere. 

Den Grønne Friøsr Ny

Servicetilbud

Som lejer i Agro Food Park har du adgang til alt fra frisør og tøjrens til gode tilbud på kvalitetskød og fisk. 

Læs mere om servicetilbuddene her. 

Interesseret? 

Så kontakt director Anne-Marie Hansen for en uforpligtende snak.