English

Lej et kontor med din etablerede virksomhed

Agro Food Park huser mere end 80 virksomheder, der alle er specialiserede indenfor landbrugs- og fødevareerhvervet.

 

Agrofood 5278
IMG 4915
IMG 5052

Det får du ud af en adresse i Agro Food Park

Agro Food Park er den helt rigtige adresse for innovative mindre og mellemstore virksomheder inden for landbrugs- og fødevareerhvervet. Agro Food Park rummer mere end 25.000 m2 fleksibel erhvervsudlejning, der imødekommer virksomhedernes individuelle behov – også hvis de ændrer sig, og der er behov for omdisponering af lejemålenes størrelse.

Agro Food Park tilbyder et miljø, hvor virksomhederne har de bedste rammer for at fokusere på deres kerneforretning og udvikling, mens vi driver kontoret. Vi sikrer, at der er adgang til gode fælles faciliteter samt faglige, sociale og netværksskabende aktiviteter.

Udlejningsbygningerne i Agro Food Park rummer attraktive fællesfaciliteter, der tilbyder kopirum, toiletter, garderobe, møderum, siddemiljøer og kaffeøer. Fællesarealerne er samtidig der, hvor man i dagligdagen vil krydse andre lejere og gæster, og hvor netværket i bygningen vil udspille sig.

IMG 4580

Services, du får del i 

Vores reception klarer gæstemodtagelse, post og telefonomstilling, mens vi driver og vedligeholder bygningerne samt tilbyder de IT-løsninger,  I har brug for. Kantinen sørger for forplejningen til både medarbejdere og gæster, take-away og kioskvarer, og I har mødelokaler, konferencefaciliteter, restaurant og hotel til rådighed. Der er desuden gode parkeringsmuligheder tæt ved alle bygninger i Agro Food Park.

Læs mere om dine fordele som lejer her

Agro Food Park huser ligeledes mange services og kompetencer inden for både rekruttering, revision, kommunikation, jura og meget mere – så I har altid rådgivning tæt på og kan få løst udfordringer hurtigt og effektivt.

P1030068

Service og facility

I Agro Food Park har du reception, mødelokaler og hyggelige loungeområder og meget mere til rådighed som lejer. 

IMG 4974

Fagligt input

Der er ikke langt til en ekspertvirksomhed, som du kan søge sparring og faglige diskussioner hos, og så afholder vi ofte faglige arrangementer. 

IMG 3359

Netværk

Med mere end 80 virksomheder og 1200 arbejdende mennesker giver det sig selv, at her er helt unikke netværksmuligheder. 

Kantinemad 2

Kantine og mødeforplejning

Food & Co. driver Agro Food Parks to kantiner, som altid byder på lækre og sunde retter. Derudover kan du også bestille mødeforplejning hos kantinerne, så du og dine gæster får et ekstra godt møde. 

Udendørs Træning M. Køer

Sport og sociale aktiviteter

Agro Food Park tilbyder både ugentlige træningsforløb med crossfit og yoga, men også større arrangementer som sportsdage, banko, vinsmagninger, foredrag og meget, meget mere. 

Den Grønne Friøsr Ny

Servicetilbud

Som lejer i Agro Food Park har du adgang til alt fra frisør og tøjrens til gode tilbud på kvalitetskød og fisk.

Læs mere om servicetilbuddene her. 

Eksempler på lejemål

Din virksomhed er med garanti unik og kræver sit helt eget kontor-setup. Derfor vil vi heller ikke komme med tre låste typer af kontorlejemål, som du kan vælge ud fra. Gennem dialog finder vi altid den bedste løsning for dig og din virksomhed, så I kan få de bedst mulige omgivelser at drive jeres forretning i. 

Alligevel kan de være rart at se nogle eksempler på de kontorlejemål, der eksisterer herude. Her kan du se eksempler på lejemål, der kan give dig et billede af dine muligheder i Agro Food Park.

Interesseret? 

Vil du høre mere om dine muligheder for at leje et kontor hos Agro Food Park, er du altid velkommen til at kontakte director Anne-Marie Hansen.