English

12.30 & 14.30 - Workshop: Hvor villige er vi egentlig til at ændre vores madvaner?

Instruktør: Kenneth Balieu Sørensen, Head of Gastronomy & Food Excellence, Jonathan Hentze, Director for N.E Innovation Hub. Compass Group

Beskrivelse: Hvor end vi står på vores ESG rejse, så kommer vi ikke udenom, at vi skal ændre vores madvaner – og hvor villige er vi egentlig til det? På workshoppen vil Kenneth fortælle gode historier fra Compass Group, og Jonathan vil præsentere udvalgte cases, der viser, hvordan digitalisering kan anvendes til at udfordre vores vaner på forskellige måder. I workshoppen bliver du klogere på udfordringerne og de muligheder, der er, i arbejdet med madvaner. Deltagerne er velkomne til selv at bidrage med egne overvejelser, spørgsmål og gode historier. 

11.30 & 13.30 - Workshop: Har I noget vegansk?

Instruktør: Marlene Lindegaard, Konceptchef for Dagrofa Foodservice

Beskrivelse: Vil du gerne servere lækre og smagfulde retter med 100% plantebaserede råvarer?

Så vær med på denne masterclass, som klæder dig på til selv at lave veganske retter i dit køkken. Marlene Lindegaard, som er kok og konceptchef hos Dagrofa Foodservice, deler ud af sin viden og demonstrerer opskrifter fra sin nye kogebog "Har I noget vegansk?". Lær blandt andet at lave en god grundmayo, aubersild, glaskålskebab og polenta.