English

Vil du have en karriere i landbrugs- og fødevarebranchen?

Virksomhederne i den danske landbrugs- og fødevareklynge har brug for dygtige medarbejdere inden for et bredt felt af fagområder, fx som forretningsudviklere, fødevarespecialister, landbrugseksperter, IT-supportere og udviklere, controllere og til salg- og marketing.

Omstillingen af landbrugsproduktion og fødevareforsyning er en af de helt store udfordringer. Og målsætningen er ganske klar. Det danske fødevareerhverv skal være klimaneutralt i 2050 med en uændret eller større produktion. I 2050 skal man således fortsat have en stor dansk landbrugs- og fødevareklynge, der leverer eksport, vækst og arbejdspladser til hele Danmark. 

Kom til Career Day 2024, når Agro Food Park inviterer til en dag, som vil klæde dig godt på til at søge et job inden for landbrugs- og fødevareerhvervet. Du kan møde virksomheder, høre faglige oplæg og deltage i workshops. Arrangementet er gratis.

Tid: d. 19. september 2024

Sted: Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Se programmet nedenfor og husk at tilmelde dig. 

Program for dagen 

10.00 Velkommen v. direktør for Agro Food Park, Anne-Marie Hansen og nyuddannede inden for landbrug- og fødevareerhvervet (in English)

10.10 - 15.00 Stande åbner

10.10 Talk: v. TBC (in English)

10.50 Talk: Hvordan man kommercialiserer bæredygtighed i mælkeproduktionen v. seniorkonsulent Thorkild Qvist Frandsen, Bæredygtigt Landbrug, Arla Foods (in English)

11.30 Q&A: Dit første job - hvad er HR på udkig efter? v. Foodjob Nordic og tre virksomheder (in English)

11.30 Talk: Kultiveret kød - protein i fremtiden (in English) v. associate professor Magrethe Therkildsen, Aarhus University

11.30 Sandwich to-go 

12.10 Talk: Elsk dine mikrober - de er overalt v. Technical and Area Manager UK Scandinavia, Sigrid Gertsen- Schibbye, Lallemand Oenology (in English)

12.50 Talk: Uopfordret ansøgning v. IDA

13.30 Q&A: Start din egen virksomhed som en karrieremulighed v. Food& Bio Cluster Denmark, The Kitchen + to startups

13.30 Talk: AAK

14.10 Talk: Kom og hør om biodiversitet i landbruget, og hvorfor vi alle skal gøre vores, hvis vi vil blive ved med at spise lækkert mad, dyrket i jord v. specialkonsulent Christoffer Grønne, Innovationscenter for Økologisk Landbrug

15.00 Stande lukker. Der serveres kaffe, kolde drikke og en snack

 

Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads

Fyraftens-arrangement 

15.00 - 16.00 Discover Your Career Path! Join Our "Ask the Experts" Job Panel -  (på engelsk)

Føler du dig fortabt i din jobsøgning? Er du usikker på, hvilken karrierevej i fødevareindustrien der passer dig bedst? Så er denne workshop for dig.

Studenterhus Aarhus og Foodjob Nordic introducerer eksklusivt "Ask the Experts" Job Workshop, hvor du får uvurderlig indsigt og life hacks direkte fra et panel af erfarne fagfolk. Denne workshop er designet til at hjælpe dig med at navigere i jobmarkedets kompleksitet og opdage spændende karrieremuligheder.

Det kan du forvente:

  • Live Q&A-sessioner: Interager med brancheeksperter og få svar på dine brændende spørgsmål
  • Insider tips og tricks: Lær om de nyeste trends, færdigheder og kvalifikationer, som arbejdsgiverne søger
  • Muligheder for at netværke: Kom i kontakt med ligesindede og udvid dit professionelle netværk

Uanset om du er studerende, nyuddannet eller ønsker at avancere inden for dit felt, er denne workshop noget for dig. Den vil foregå på engelsk.

Der er begrænsede pladser! Reserver din plads ved at tilmelde dig via tilmeldingsknappen nedenfor, 

Gå ikke glip af denne utrolige mulighed for at frigøre dit potentiale, og tag det første skridt mod en succesfuld karriererejse!

Arrangementet er arrangeret af Studenterhus Aarhus and Foodjob Nordic 

Tilmeld dig her

Citater Dansk (2)

Gør dig klar til Career Day med fire simple steps

Klik her for se dem

Se videoen fra Career Day

Vi har tidligere haft fornøjelsen af at følge Marc Auguet, der på daværende tidspunkt studerede Molekylær Ernæring og Fødevareteknologi på Aarhus Universitet, mens han udforskede og oplevede Career Day. 

Se videoen og hør Marc fortælle om Career Day 2022

MVI 8389.00 02 23 18.Still001

Se videoen og hør Marc fortælle om Career Day 2022

Se de deltagende virksomheder:

IMG 9484
IMG 9499
IMG 9511
IMG 9524