English

Præsentation af afgangsprojekter – Professionsbachelorer i fødevareteknologi og applikation

Kom og mød 8 spændende afgangsprojekter præsenteret af de dygtige professionsbachelorer i fødevareteknologi og applikation fra Erhvervsakademi Aarhus.

Afgangsprojekterne præsenteres d. 16. juni som posters mellem 11.30 og 13.00 i kantineområdet i Agro Food Park 13. Det er gratis at deltage, og der kræves ikke tilmelding.

De 8 problemstillinger, som de studerende vil præsentere er:

  1. Optimering af plantebaseret yoghurt alternativ med andre baser end kokosmælk.
  2. Mikrobiologisk holdbarhed og sensorisk kvalitet samt fødevaresikkerhed af optøet stenbiderrogn pakket i modificeret atmosfære
  3. Opløselighed ostevoks- pilotstudie til bestemmelse af evt. migrations komponenter fra voks til ost
  4. Hestebønner - vurdering af næringsværdi og energiindhold samt næringsdeklarationer i henhold til gældende lovgivning på de frosne grønne bønner
  5. Hvilke plantebaserede smagsgivere findes der på markedet inkl. umami
  6. Udvikling af en spiselig ske
  7. Udvikle metode til trykkogningsbehandlinger og evaluere smags- og smagsprofilen af Laminaria hyperborea ​​(tang)
  8. Anvend trykkogt Laminaria hyperborea (tang) i mayonnaise/dressinger samt testning af produkterne
Foedevareteknologi Og Applikation