Drop-in møde: Cellebaseret protein-alternativ

Sommeren er så småt ved at være ovre, alle de store events i Agro Food Park er overstået, og det er nu tid til at fokusere på en ny efterårs- og vinter sæson med spændende drop-in møder. Vi starter ud med et drop-in møde med et samfundsrelevant emne, som er cellebaseret protein-alternativer. 

Koncepter og løsninger I relation til fremtidig mælkeproduktion er nemlig under debat, herunder produktion af mælkebestanddele i celler. Mødet vil byde på indlæg af forskere fra Aarhus Universitet omkring de emner der forskes i: Mælkesekretomer fra kultiverede ko-celler og præcisionsfermentering i mikroorganismer. Mødet er baseret på en videnssyntese udarbejdet af forskere på Institut for Fødevarekvalitet på Aarhus Universitet omkring definitioner, status og muligheder.

Mødet finder sted:
Agro Food Park 13, 8200 Aarhus N
Den 9. November 2022
Kl. 15.00-16.00
Mødet er på engelsk

Hvis det lyder interessant og som noget for dig, er det er som altid helt gratis at deltage, men vi sætter pris på, hvis du lige skriver en mail til vores Community Manager Søren Madsen på srma@agrofoodpark.dk, hvis du gerne vil deltage.

 

 

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft.