English

IsoFirms ApS

IsoFirms præsenterer IsoFirms Isosteviol

IsoFirms Isosteviol er en innovativ og patent-pending ingrediens til kosttilskud, sportsernæring og andre helserelaterede fødevarer. Ligeledes arbejder vi på at få IsoFirms Isosteviol godkendt som fodertilsætningsstof til at øge væksten.

IsoFirms Isosteviol virker ved at bringe energien ind i muskelcellerne, hvorved musklen vokser. Energien tages fra energidepoterne i kroppen, enten som fri glukose i blodet eller som nedbrudt fedt.
Kort sagt, vi omdanner fedt til muskler!

IsoFirms er funderet på en bred videnskabelig platform med et stærkt regulatorisk grundlag for at bringe nye kreative løsninger ud i verden som anvendelige og brugbare ingredienser.

Vi glæder os til at bidrage til den grønne omstilling med vores fodertilsætningsstof. Ligeledes bliver det en spændende rejse at bringe fornyelse til sports- og helseindustrien med en helt ny ingrediens som vil kunne forbedre effekten af eksisterende sports- og helseprodukter til forbrugerne globalt.

Vi er meget glade for nu at være lokaliseret i et kreativt og inspirerende miljø, hvor vi ligeledes kan være en medspiller i en stærk klynge af ambitiøse virksomheder indenfor fødevarer, foder og science.

 

Randi Søndergaard
rs@isofirms.dk
+45 22 55 03 57

www.isofirms.dk

Agro Food Park 15