English

DeliDrop

DeliDrop er en grossist for ekstraordinære produkter indenfor friskbagt brød, samt food & beverage kategorien.

Vi er nysgerrige af natur og afsøger konstant markedet i vores jagt på de seneste fødevaretrends.
Ved at kombinere vores nysgerrighed med innovativ anvendelse af vores egenudviklet kunstig intelligens-motor til at analyse fødevaretendenser, er det vores ambition at være x10 hurtigere og mere præcise til at spotte nye foodtrends og fødevarekategorier.

Vi definerer os selv som en IT-drevet fødevaregrossist, og vores kunder er ontrade (hoteller, caféer og restauranter) samt private virksomheder.

Med vores unikke position indenfor foodtrends hjælper vi vores kunder med at holde deres forretningskoncepter skarpe, ved at matche fremtidens stærke produkter med caféen eller restaurantens øvrige profil.

Vi hjælper desuden virksomheder hvor det ”at gøre noget ekstra” for medarbejderne er et strategisk fokus.
Dette er både ifm. den generelle medarbejderforplejning, som eks. friskbagt surdejsbrød af højeste kvalitet, såvel som ifm. produkter til firmagaver, events, receptioner mv.

DeliDrop opererer med dag-til-dag leverance i de største danske byer, og det er vores ambition at være repræsenteret i 5 europæiske storbyer inden udgangen af 2023.

Selskabet er stiftet af Rasmus Linnet, der har en fortid indenfor fødevaremarkedspladser, fødevareproduktion og IT, samt Inge Muller der har en fortid som VP i Lego Gruppen.

Se mere på www.delidrop.dk

 

Rasmus Linnet
rl@delidrop.dk
 +45 26 12 43 06

Inge Müller
im@delidrop.dk
+45 52 15 99 91

www.delidrop.dk

Agro Food Park 13