iterator-it

Agro Food Park 13

Att.: Thomas Gulddahl Pedersen

Mail: thomas@iterator-it.dk

Website: www.iterator-it.dk

Tlf.: +45 60656528

 

Iterator IT er et dansk IT konsulenthus, som er specialiseret i at lave digitale løsninger til agro branchen. Iterator IT bygger bl.a Skiold Digital, et intelligent IoT system til automatisering og management af svineproduktion og WeightLog, en IoT løsning til automatisk realtime monitorering og vægtudregning på minfarme hvor farmeren kan følge vægtudvikling på den enkelte mink, hvilket kræver en intelligent dataprocessering da der er flere mink i ét bur samt solid arkitektur da det håndterer mange millioner vejninger om dagen.

Iterator IT beskæftiger i alt 12 software ingeniører og dataloger som sidder i Aarhus. De har adskillige tusinde timers erfaring indenfor cutting edge digitale løsninger som indebærer Cloud, IoT Hub, Data processing og en lang række data drevne applikationer. På client siden arbejder de til dagligt med alt lige fra single page applikationer og Windows applikationer til cross-platform og hybrid applikationer.

Iterator IT er den tætte udviklingssamarbejdspartner, som med afsæt i solid forståelse indenfor digital agro og dyb viden indenfor moderne cloud infrastructure og applikationsudvikling, kan omsætte ideer til færdige digitale enterprise produkter.