English

Grainit

Grainit er en it-virksomhed, som tilbyder intelligent lagerstyring til landbruget.

Visionen bag Grainit er at tilbyde landmænd en nem og enkel løsning der holder styr på korn, afgrøder, gødning, mineraler og lignende. Både når det har forladt marken, men også efterfølgende styring af salg, indkøb og flytninger. Håndtering af biogasanlæg er også en vigtig del af Grainit.

Den moderne landmand skal kunne holde styr på høst, køb, flytning, salg og forbrug af afgrøder, foder, mineraler, gødning, dyr m.m. Grainit er i dag en vigtig del af dagligdagen hos mange landmænd.

Grainit giver et komplet overblik over lagerbeholdningen, sikrer en stabil og kontrolleret logistik så landmanden kan foretage korrekte analyser af sin bedrift og styrke sin bundlinje.

Selve lagerstyringen er en database der ligger i skyen, så der er ingen indviklet og bøvlet installation. Lagerstyringen bruges via en nem og brugervenlig App og online webportal, som er tilpasset landmandens individuelle behov. Grainit tilbyder et komplet realtidsbillede af hele forsyningskæden og erstatter manuelle arbejdsprocesser.

Integration er en vigtig del af Grainit, og derfor indsamler, analyserer og deler Grainit også data med fx brovægte, fodersystemer, leverandører, Stackview, Siloview og lignende.

Grainit er stiftet af Ivan Baadsgaard, som har mange års erfaring inden for agtech, big data til landbruget og data-tunge løsninger til landbrugets følgeindustri.

 

Ivan Baadsgaard
mail@grainit.net
+45 70 20 31 59

www.grainit.net

Agro Food Park 13