English

dol-sensors

dol-sensors er en anerkendt og populær virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører sensorer til måling af foder-, klima- og produktionsparameter. Vores produkter bruges primært til automatiserede opgaver inden for landbrugs- og foderbranchen. I løbet af de sidste 40 år har vi udviklet et bredt udvalg af sensorer i samarbejde med førende virksomheder på området. 

Vores sensorer udvikles og produceres på vores egne anlæg i Danmark, hvilket skaber effektive processer og en hurtig og fleksibel produktion. Vi leverer også skræddersyede løsninger til vores kunder.  

Vi lægger stor vægt på at teste vores produkter igennem hele udviklingsprocessen, og dette sikrer robuste og driftssikre produkter med en ekstremt lav fejlhyppighed.  Gennem innovation fremstiller vi intelligente sensorløsninger, som bidrager til en global, effektiv og bæredygtig fødevareproduktion. 

Kernen i vores virksomhed og det, som adskiller os fra konkurrenterne, er vores lederskab, holdånd og arbejdsmoral. Vi har altid vores kunders behov for øje i alt, hvad vi foretager os.

Få mere at vide om dol-sensors på vores websted, www.dol-sensors.com.

 

Kartheeban Nagenthiraja
kna@dol-sensors.com
+45 52 13 56 53

www.dol-sensors.com

Agro Food Park 15