Agrofertil International

Thorbjørn Kristensen
Agro Food Park 13

Tlf.: +47 915 85 729  
Mail: thorbjrnkristensen@gmail.com

Næste generation af grøntsager, frugt og bær

Agromarin gødning indeholder naturlige råstoffer og består af mere end 80 forskellige mineraler, vitaminer, aminosyrer og er fuldstændig fri for kunstige tilsætningsstoffer. Grøntsager, frugt og bær dyrket med Agromarin har i forsøg givet produkterne bedre smag, et højere indhold af mineraler, vitaminer, antioxidanter og klorofyl. Avlingsniveauet er dertil også konkurrencedygtigt med konventionelt niveau.

Produktet Agromarin udvikles af Agrofertil International. Selskabet holder til i Agro Business Park i Aarhus i Danmark. Agro Business Park er en international klynge- og management organisation med innovation-, inkubations- og investeringsaktiviteter for biobaseret økonomi.

Agrofertil International skal videre udvikle og intensivere FOU på Agromarin gennem kontrollerede vækstforsøg i nært samarbejde med andre forskningsinstitutter. Agromarin er på markedet fra 2018.

Agromarin bliver et værdifuldt tilskud til økologisk landbrug, og med øget vækstrate samt produktivitet vil det blive et incitament til de landmænd som i dag dyrker konventionelt landbrug (med brug af kunstgødning) lettere kan omlægges til økologisk landbrug.  Salgspotentialet for Agromarin er derfor stort, ikke forbeholdt økologisk landbrug, men også til konventionel produktion i et globalt perspektiv.

Agromarin gødning er varemærke registreret.