Medarbejder- og gæstekantine i Agro Food Park

I Agro Food Parks kantine arbejder vi til stadighed med at udvikle vores tilbud til vores brugere.
Vi arbejder med vores udvikling og daglige produktion under disse fire overskrifter:

Spot på smagen:
Vi laver mad der skal smage af noget. Mad der smagsmæssigt nogen gange er sammensat på en anden måde end du måske kender.

Spot på håndværket:
Vi arbejder med vores faglighed for at:
- Lave mad fra bunden
- Minimere madspild

Spot på årstiden:
Hver måned har vi udvalgt spotvarer ud fra årstidens sæson.
Her udfordrer vi os selv til at finde på nye retter med disse varer.

Spot på sundheden:
Vi tilstræber at sammensætte buffeten så du kan spise efter de nationale kostråd, herunder at fedtenergiprocenten er max. 30.
Din sundhed er dit eget ansvar og du sammensætter selv din tallerken.


Vi arbejder også med at lave forskellige temaindslag, og vil altid gerne modtage gode forslag og idéer til temaer eller enkelte varer som vi kan inkludere i vores produktion.

Vi servicerer også Agro Food Parks mødelokaler og tilbyder derfor en lang række forskellige produkter indenfor mødeforplejning, herunder specialarrangementer som skræddersys efter jeres behov.

Kontakt os på 1443@wip.dk så finder vi sammen en løsning på dit næste arrangement i Agro Food Park.

Helle Lund Buus

Køkkenchef

+45 23 48 14 42